Manchester United jahib Bayerni noort ründetähte

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kingsley Coman.
Kingsley Coman. Foto: MICHAELA REHLE / REUTERS

Inglismaa suurklubi Manchester United on jahtimas Müncheni Bayerni ääreründaja Kingsley Comani mängijaõigusi.

Inglismaa tippklubi on kaalumas varuvariante juhuks, kui jäädakse ilma nende selle suve suurimast sihtmärgist Dortmundi Borussia ründetähest Jadon Sanchost. Siiski soovitakse kindlasti ründepositsioonile jõudu juurde saada, kuna hetkel pole just seal piisavalt sügavust.

Unitedi läbirääkimised Dortmundiga on kulgenud üsna keeruliselt ning mingite kokkulepeteni pole jõutud. Seetõttu vaadataksegi Saksamaal mujalgi ringi ja Coman sobib Ole Gunnar Solskjaeri mänguplaani ideaalselt, kuna tal on sarnased mängijaomadused nagu praegustel ründajatel Marcus Rashfordil, Anthony Martialil ja Mason Greenwoodil.

Comani hinnalipik on asetatud 40 miljoni euro suuruseks, kuid United pole valmis nõnda palju prantslase eest maksma. Siiski võib Bayern tema eest nõnda palju küsida, kuna 24-aastase noormehe leping Saksamaa tippklubiga kestab 2023. aastani. 

Coman on Bayernis mänginud alates 2017. aastast, kuid viibis juba enne seda kaks hooaega meeskonnas laenul. Nõnda on prantslane viiekordne Saksamaa meister ja võitnud veel mitmeid karikaid. 

Samuti kuulub Coman Prantsusmaa koondisesse, kus mänginud 22 kohtumises ja löönud ka neli väravat. Kahjuks jäi noormees vigastuse tõttu 2018. aastal MMilt eemale, kus Prantsusmaa võitis MM-tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles