Portaal: Kerr Kriisast võib USAs kujuneda tagaliiniliider

Henry Lääne
, reporter
Copy
Kerr Kriisa Eesti korvpallikoondise mängujuhi rolli täitmas.
Kerr Kriisa Eesti korvpallikoondise mängujuhi rolli täitmas. Foto: Mihkel Maripuu

Viimased kaks hooaega Kaunase Žalgirise süsteemi kuulunud korvpalluri Kerr Kriisa eilne vägev esitus Leedu koondise vastu lõi laineid ka Arizona ülikooli korvpallisõprade seas. Tuleval hooajal näeme mängujuhti just selles kõrgkoolis, mille korvpalliprogramm kuulub USA tugevamate sekka.

Näiteks kajastas eestlase, kes viskas 92:85 võidumängus 26 punkti, tabas kaheksa kolmepunktiviset, jagas seitse resultatiivset söötu ja paistis silma agressiivse kaitsemänguga, esitust Arizona Wildcatsi (ülikooli korvpallivõistkonna nimi – H.L) tegemisi pingsalt jälgiv portaal Arizona Desert Swarm.

Portaali sõnul saab Kriisast Wildcatsi jaoks oluline pallur, eriti kui Georgetowni ülikoolist tulev James Akinjo ei saa võistkonda kohe hooaja algusest aidata. «Peaks nii minema, võib Kriisast saada tagaliiniliider. Tundub, et ta on selle rolli jaoks valmis.»

Tõsi, Arizona Desert Swarm märgib, et koroonakriisi tõttu võib Kriisal olla raske ülikooli juurde jõuda, sest USA ei luba oma piiri ületada mitmete riikide kodanikel. See kehtib ka eestlaste kohta.

Kõrgkooli korvpallitiimi kogunemine pidi toimuma juuli alguses, kuid on edasi lükatud augustisse. Millal täpselt, pole Arizona Desert Swarmi andmeil teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles