ESPN: New York Knicks on käsi löömas tunnustatud treeneriga

Christopher Krutto
Copy
Tom Thibodeau.
Tom Thibodeau. Foto: Matt Marton/AP

Spordiportaali ESPN-i ajakirjanik Adrian Wojnarowski kirjutabm et korvpalliliiga NBA meeskond New York Knicks on uueks peatreeneriks palkamas Tom Thibodeau'd

Sel hooajal alustas meeskonna peatreenerina David Fizdale. Kuna esimesest 22 mängust saadi vaid 4 võitu, otsustati Fizdale'i leping lõpetada ja hooaja lõpuni võttis ohjad enda kätte Mike Miller.

ESPN-i andmetel on tiimi uue peatreeneri otsingud läbi saamas ja uueks lootsiks määratakse Thibodeau, kes aastatel 1996-2004 oli Knicksi abitreener. Väidetavalt sõlmitakse temaga viieaastane leping.

Thibodeau tuuakse meeskonda eesmärgiga taastada ajalooliselt tugeva Knicksi positsiooni idakonverentsis. Kuigi Knicks on aastate jooksul võitnud kaks meistritiitlit ja kaheksa konverentsikarikat, pole viimased aastad neile helged olnud. Viimati jõuti play-offi 2013. aastal.

Thibodeau oli aastatel 2010-2015 Chicago Bullsi peatreener ja tema juhtimise all jõudis tiim viiel korral play-offi. 2011. aastal jõuti ka idakonverentsi finaali. Aastatel 2016-2019 oli ameeriklane Minnesota Timberwolvesi lootsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles