Kontaveit emaga treenimisest: koroona ajal oli see suur privileeg

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Raul Mee

Viimati veebruaris ametlikus mängus väljakul käinud Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 22.) saab uuel nädalal Merko Cup Eesti-Läti maavõistluse raames enda vormi kontrollida lõunanaabrite parimate valgepallurite vastu.

Kuigi nüüd saab kolmapäeval Anastasija Sevastovale vastu astuv Kontaveit treenida juba oma juhendaja Nigel Searsi näpunäidete järgi, kes samamoodi Tallinnasse tuli, siis koroonaperioodi alguses tuli eestlannal «leppida» treenerist ema Ülle Milkiga. 

«Mingi hetk oli raske kuulata ema õpetussõnu ja kriitikat, aga praegu olen juba vanem. Nii palju aega on mööda läinud sellest [mil temaga igapäevaselt treenisin], et see on täitsa tore vaheldus olnud minu jaoks. Emaga trenni tegemine on olnud minu jaoks isegi tore,» sõnas Kontaveit portaalile Tennisnet.ee

«See on hea, et selline võimalus on üldse olemas. Praeguses olukorras pole võtta kuskilt mingisugust välismaa treenerit, sest keegi ei saa reisida. See on suur privileeg, et meil on olemas perekonnas selline inimene, kes saab nõu anda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles