Fännile higised sokid maha ärinud naispoksija: kuidagi tuleb ju elatist teenida

Postimees Sport
Copy
Ebanie Bridges.
Ebanie Bridges. Foto: Instagram @ebanie_bridges

Poksija Ebanie Bridges teenis hiljuti hõpsa vaevaga 500 naelsterlingut (548 eurot), kui oma higised sokid ühele soovijale maha äris.

«Olen professionaalne poksija ja üks britt saatis mulle just 500 naela, et ma oma mustad trennisokid talle Suurbritanniasse saadaksid. Briti poksifännid on parimad,» kirjutas australlanna Twitterisse. «Kellel on #OnlyFans lehekülge (sait, kus makstakse piltide eest raha - toim.) vaja, kui sul on musti sokke.»

Naise sõnul polnud tegemist esimese korraga, kui keegi talt kasutatud riideid küsib. Küll oli tegemist esimese juhuga, kui raha ette saadetakse. Bridges oli meelsasti nõus huvilisele vastu tulema, kuna koroona tõttu praegu matše ei toimu, mistõttu tuleb kuidagi leib lauale saada. 

«Kuidagi tuleb ju elatist teenida. Mu postkast on täis inimeste kirju, kes on mult küsinud musti sokke, higiseid trenniriideid ja pilte jalgadest. Imelik on ainult see, et kasutatud sokke on mult küsitud kordades rohkem kui kasutatud pesu,» jätkas Bridges, kes oli viimase fänni palves siiski ka veidi pettunud. «Kahju, et ta ei tahtnud nendele mu autogrammi.»

Bridges, keda kutsutakse Rohelisel mandril ka blondiks pommitajaks, tegutses pikka aega amtöörpoksijana, kuniks mullu veebruaris profiks hakkas. Pärast seda on ta poksiringi astunud neljal puhul ning alati sealt ka võitjana väljunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles