Henri Drell: Itaaliasse minnes saan uhkelt öelda, et võitsin Lätit ja Leedut

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Henri Drell palliga.
Henri Drell palliga. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise üks nooremaid, tagamängija Henri Drell tõusis Balti keti karikaturniiri võidumängus Läti vastu 16 punktiga tiimi resultatiivseimaks, näidates kaalutletud mängu. 

«Me ei mänginud küll supertiimi vastu, aga kõik on tasemel mehed. Arvan, et järgisime hästi etteantud plaani,» märkis Drell pärast 17-punktilist võitu. «Edu tõi kiire korvpall, lihtsad lahendused ja hea kaitse.»

Võrreldes Leeduga oli täna vastas tunduvalt nõrgemalt puust koondis. 20-aastase tagamehe sõnutsi see vähemalt tema motivatsiooni kuidagi alla ei viinud. 

«Meie koondise mehed on paremad, aga lätlased on ikka kõvad. Ja nagu ütles Kerr, siis ma ei taha, et te meilt selle võidu ära võtaks,» arutles Drell. 

«Minul individuaalselt polnud kokkuvõtmisega probleemi, sest olin enda reedeses mängus pettunud. Ma ei usu, et ka teistel meestel motivatsioonist puudu oli. Pärast sellist karmi võitu on väga hea tulla saali ja panna ahi sooja.»

Kaks päeva tagasi viskas Drell Leedu vastu 17 minutiga seitse punkti, täna kogus ta veidi enam kui veerand tunniga 16 silma. Veelgi rõõmustavam on aga tõik, et varasemalt veidi liiga uljalt tegutsenud noormängija esitused muutuvad järjest küpsemaks. 

«Mul on natuke vanust juurde tulnud ja pole millegi peale nii väga hullata ka praegu. Lõpus dunk tuli ja oli kõva värk,» sõnas Drell, kes Balti karika võitmise üle suurt rõõmu tunneb. «Väga uhkelt kõlab! Lähen Itaaliasse ja ütlen, et panin Leedule ja Lätile ära, et mis te teete?!» muigas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles