Mehise debüüdi teinud Post: platsile minnes tundsin kohe, et olen õiges kohas

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Siim-Markus Post (vasakult teine).
Siim-Markus Post (vasakult teine). Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise võidumängus Läti üle tegi debüüdi Siim-Markus Post, kes sai tööga hästi hakkama. 

23-aastane mängujuht müttas 22 ja pool minutit, viskas viis punkti ja jagas kuus resultatiivset söötu. «Kõva, väga kõva!» kirjeldas Post pärast matši esimesi emotsioone. «Kõige tähtsam, et tuli mängu ja turniirivõit.

Ta oli kohe algusest endale omaselt üsna enesekindel. Mida minut edasi, seda paremini Post end platsil tundis. «Enne mängu ikka natuke mõtlesin, et mis saama hakkab, aga kui läksin platsile, siis tundsin, et olen õiges kohas,» kinnitas mängumees. 

Debüüdi tegi tema jaoks veidi lihtsamaks tõik, et suur osa vastasest mängib Eesti-Läti liigas ehk mehed olid üsna tuttavad. «Oli kindlasti kergem mängida, kui olnuks Leedu vastu,» tõdes viimastel hooaegadel Pärnus pallinud, kuid tuleval hooajal Tallinna Kalev/TLÜ-ga liituv Post. «Esiteks polnud väga suurt survet, teiseks teadsin, mida keegi teha oskab. Võib öelda, et kergem debüüt, kui olnuks Leedu vastu.»

Kokkuvõttes jääb Post esimese partiiga rahule: «Täitsa okei, aga alati saab paremini. Minu roll peaks olema, et leian vabad mehed üles ja nemad panevad kotti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles