Eriloaga matustele lubatud NBA täht hüppas läbi ka stripiklubist

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Lou Williams
Lou Williams Foto: Matt Slocum/AP

Los Angeles Clippersi korvpallur Lou Williams peab järgmised kümme päeva veetma karantiinis.

Teatavasti valmistub NBA hooaega jätkama ning selleks on mängijad kokku toodud Orlando Disney Worldi, et vähendada koroonaviirusesse haigestumise ohtu. Williams sai neljapäeval loa NBA mullist lahkumiseks, sest külastas oma perekonnaliikme matuseid. See ei olnud aga ainukene koht, kuhu tagamängija jõudis. Nimelt postitas räppar Jack Harlow sotsiaalmeediasse pildi, kus oli koos korvpalluriga stripiklubis.

NBA kuulas eelmise hooaja parimaks vahetusmängijaks valitud Williamsi üle ja otsustas määrata talle kümne päeva pikkuse karantiiniperioodi. See tähendab, et tal jääb vahele 30. juuli mäng Los Angeles Lakersi ja 1. augusti kohtumine New Orleans Pelicansiga.

Williamsi sõnul ei käinud ta Atlantas asuvas ja Magic City nime kandvas asutuses pidutsemas, vaid hoopis keha kinnitamas. Tegu on lemmikrestoraniga, mille menüüs on isegi kanatiivad Williamsi järgi nimetatud.

«Küsige ükskõik milliselt mu meeskonnakaaslaselt, milline on minu lemmikrestoran Atlantas? Keegi ei pannud seal pidu. Rahunege maha,» kirjutas ta Twitterisse.

ESPN küsis juhtunu kohta kommentaari ka Clippersi peatreenerilt Doc Riversilt. «Ma ei oska kuigi palju tema teekonnast rääkida, sest ma ei olnud temaga kaasas. Aga ta on tagasi siin, seda võin ma küll öelda. Nägime kõik seda fotot ja ilmselgelt meile ei meeldinud see.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles