Kanepi kinnitas oma osalemist Eesti-Läti maavõistlusel

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Yoan Valat/EPA

Merko Cupi võistlusdirektor Riho Kallus ütles, et Eesti-Läti tennise maavõistluses jookseb väljakule ka Kaia Kanepi.

Kanepi osalemine oli küsimärgi all, sest eestlanna soovis olla 100 protsenti veendunud, et turniir mängitakse kõva kattega väljakul. Nüüd on selge, et võistlus peetakse Tondi tennisekeskuses ning kohal on kõik Eesti tennisistid, keda esitleti 15. juulil toimunud pressikonverentsil.

«Mul on väga hea meel, et publik näeb nende kahe päeva jooksul kõiki meie tippe. Seega saab Eesti-Läti maavõistlus olema täielik ning rohkelt pinget pakkuv kõikidele — nii mängijatele kui ka vaatama tulnud tennise sõpradele,» rääkis Kallus.

Lisaks maailma 99. reketile Kanepile jookseb kodupubliku ees väljakule meie esinumber Anett Kontaveit. Meestest asuvad mängima Jürgen Zopp ja Vladimir Ivanov.

Vähemalt sama tugeva koosseisu on välja pannud ka Läti, sest nende eest asuvad võistlustulle endine Prantsusmaa lahtiste meister Jelena Ostapenko ning Anastasija Sevastova. Tugevama soo esindajatest tulevad neil väljakule Ernests Gulbis ja alles läbimurret tegev Karlis Ozolinš.

Kallus tuletas meelde, et sisetingimustes on spordiüritustele kehtestatud erinõuded ja publiku hulk on turvalisuse tõttu piiratud. «Eestil ja Lätil on tänasel hetkel erakordselt head ja maailma tennise tippu kuuluvad mängijad. Nende omavahelist lahingut on kaua oodatud,» lisas ta.

Merko Cup Eesti-Läti tennise maavõistlus toimub 29. ja 30. juulil Tallinnas Tondi tennisekeskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles