Postimehe sporditoimetuse taskuhäälingus «Kehakultuur» käis täna külas tennise Eesti-Läti maavõistluse direktor Riho Kallus, kelle sõnul saab sel nädalal nautida Tallinnas maailmatasemel tennist. Lisaks avaldab turniiri direktor huvitava koha, kus algselt loodeti võistlus pidada.

«Eestis toimus esimene riigisisene turniir Viljandi GP ja selle peakorraldaja Ott Ahonen tuli minu juurde. Tema ütleski mulle, et ma see tuleks ära teha. Tegin mõned kõned ja lätlased tulid kohe kaasa,» rääkis Kallus, kuidas turniiri idee sündis.

Saatejuhid Henry Lääne ja Christopher Krutto uurisid maavõistluse direktorilt, kuidas mängijad turniirile meelitati, millised toimumiskohad lisaks Tondi tennisekeskusele veel valikus olid ja kui palju koroonaviirus turniiri korraldamist mõjutas.

Saate teises pooles võtavad ajakirjanikud ette möödunud nädala suuremad spordisündmused. Räägitakse Eesti korvpallikoondise edukast Balti keti turniirist, lisaks Ken Torni ja Kauri Pannase klassivõidust EM-rallil ja Toyota rallimeeskonna pealiku teravatest sõnavõttudest WRC-kalendri teemal.

Kommentaarid
Copy