Eesti jalgpalli valitseja Flora sai veel väga olulist lisajõudu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ken Kallaste (sinises) Eesti koondise matšis Hollandi vastu.
Ken Kallaste (sinises) Eesti koondise matšis Hollandi vastu. Foto: Via Www.imago-images.de/imago Images/pro Shots/Scanpix

Eesti jalgpallikoondislane Ken Kallaste liitus valitseva meistri FC Florga.

Klubi spordidirektori Norbert Hurda sõnuti jahiti mängijat juba pikalt. «Hakkasime Kallastest, kui ühest võimalikust täiendusest, tõsisemalt mõtlema pärast Gert Kamsi lõpetamist. Tal on kõrge võitlusvaim ja tööeetika,» ütles ta Flora kodulehel.

«Lisaks on ta kvaliteetne mängija, kelle oskuste ja kogemusega me soovime oma kaitseliini tugevdada. Tegemist on meie enda kasvandikuga, mistõttu on meil suur rõõm teda jälle meil mängimas näha.»

Kallaste lisas: «Tunne on hea ning tuttavad näod ootavad ees. Esmalt peab vormi saama ja siis tuleb oma koha nimel võitlema hakata. Eesmärk nagu ikka on võita, mida võita annab!»

Kallaste esindas Florat aastatel 2006-2009, saade Eesti meistriliigas kirja 36 kohtumist. 2010 - 2015 mängis ta Nõmme Kaljus, tulles 2012. aastal meistriks. Viis aastat tagasi lahkus vasakkaitsja Poola esindades sealses kõrgliigas Zabrze Gornikut ja Kielce Koronat.

2019. aasta keskpaigast esindas Kallaste Poola esiliigaklubi GKS Tychy ridadesse, leping lõppes selle aasta juuniga.

Premium liigas on Kallaste karjääri jooksul kirja saanud 279 mängu ja 22 väravat. Eesti koondist on ta esindanud 45 kohtumises. 31-aastane pallur treenib Floraga 14. juulist.

Valitsev meister liigub ka tänavu kindlalt tiitli kursil. 14 vooru järel hoitakse kindlalt esikohta, lähim jälitaja Nõmme Kalju jääb maha üheksa punktiga. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles