Koroonaviirus lõpetab Eesti koondise suve enneaegu

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Eesti võrkpalli rahvusnaiskond peab ootama järgmise aasta jaanuarini, et valikmängus platsile joosta.
Eesti võrkpalli rahvusnaiskond peab ootama järgmise aasta jaanuarini, et valikmängus platsile joosta. Foto: Tairo Lutter

Eesti naiste võrkpallikoondis peab homme Paides esimese kuuest suvisest treeningmängust. Pärast seda tuleb neil 99-protsendilise tõenäosusega pillid kotti pakkida ning koduklubidesse rännata, sest augusti kolmandal nädalal Valgevenes toimuma pidanud EM-valikturniir lükkub järgmise aasta jaanuarisse.

«Ametlikku kinnitust pole Euroopa alaliidule (CEV) veel tulnud, aga Valgevene andis juba eelmise nädala lõpus teada, et nemad saatsid oma koondise laiali. Šveitski peab oma viimase treeningkohtumise homme,» sõnas Eesti alaliidu president Hanno Pevkur. «Kuna kaks riiki kolmest on peagi koondise laiali saatnud, poleks see isegi siis, kui meie tahaksime mängida, lihtsalt võimalik.»

Uuesti koguneb meie koondis detsembris, et uue aastanumbri sees valikkohtumistega ikkagi maha saada. Millise formaadi järgi jaanuaris aga mängitakse, ei osanud Pevkur, kes on ka CEVi asepresident, veel öelda. «Praegu pole mõtet ennustama hakata, mis siis saab. Elame päevade, või nagu viimased päevad on näidanud, siis ajuti isegi tundide kaupa,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles