Mäng, mis määrab Londoni Arsenali tuleviku

Copy
Londoni Arsenali peatreener Mikel Arteta koos oma tähtmängija Pierre-Emerick Aubameyangiga.
Londoni Arsenali peatreener Mikel Arteta koos oma tähtmängija Pierre-Emerick Aubameyangiga. Foto: SHAUN BOTTERILL/REUTERS

Homne päev on Londoni Arsenali jaoks märgilise tähendusega, sest ühest tulemusest sõltub klubi edasine käekäik.

Inglismaal on jäänud tänavusel hooajal mängida veel üksainus jalgpallilahing ning selleks on karikafinaal, mis sel aastal täiesti Londoni klubide omavaheline mõõduvõtt. Legendaarsel Wembley staadionil lähevad vastamisi Arsenal ja Chelsea. Mõlemil meeskonnal jääb see ainsaks võimaluseks lõpetada hooaeg mõne karikavõiduga (Chelsea on küll Meistrite liigas veel konkurentsis, kuid neil tuleb Müncheni Bayerni koduväljakul kaheksandikfinaali kordusmängus tulla välja 0:3 kaotusseisust). 

Chelsea'il pole vähemalt järgmist hooaega silmaspidades väga põhjust muretseda. Inglismaa kõrgliiga neljanda kohaga lunastati koht Meistrite liigas ka järgmiseks aastaks ning üleminekutena toodi võistkonda Saksamaa esiründaja Timo Werner ning Maroko keskväljamootor Hakim Ziyech. Lisaks andis peatreener Frank Lampard tänavu ohtralt võimalusi noormängijatele, kes suutsid esile kerkida, suurendades n-ö pingi sügavust.

Tagasi üles