Kindla võidu võtnud Paide kerkis Premium liigas kolmandaks, Narva alistas Kuressaare

Christopher Krutto
Copy
Paide Linnameeskond
Paide Linnameeskond Foto: Dmitri Kotjuh

Jalgpalli Premium liiga 15. voorus alistas Paide Linnameeskond võõrsil kindlalt 3:0 Tallinna JK Legioni. Narva Trans sai võitis kodus Kuressaaret

Mängu avavärava lõi juba 2. minutil Paide ründaja Edrisa Lubega. Kiirelt taha jäänud Legioni jaoks läks seis veel raskemaks, kui 25. minutil suurendas külaliste eduseisu Kristofer Piht. Poolaja lõpus lisas Lubega enda teise ja Paide kolmanda värava.

Teisel poolajal oli Pihtil võimalus külaliste edu veelgi suurendada, aga 19-aastane ründaja eksis penaltipunktilt. 65. minutil sai Piht vigastada ja tema asemel sekkus mängu Kevin Kauber.

Päeva teises kohtumises läksid vastamisi Kreenholmi staadionil vastamisi Narva Trans ja FC Kuressaare. Mängu ainsa värava lõi 54. minutil Nikita Mihhailov. 

Paide Linnameeskond hoiab tabelis FC Flora ja Nõmme Kalju järel kolmandat kohta. Suvises üleminekuaknas tugevaid täiendusi teinud Legion on paremusjärjestuses üheksas.

Hooaega pettumustvalmistavalt alustanud Trans ei ole viimases viies kohtumises pidanud vastaste paremust tunnistama ja on liigatabelis kerkinud seitsmendale kohale. Kuressaare langes pärast kaotust kaheksandaks.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles