Video ⟩ Celtics sai tänu tugevale avapoolajale võidu, Bucks kaotas Rocketsile

Christopher Krutto
Copy
Jayson Tatum (rohelises) vedas Boston Celticsi võidule.
Jayson Tatum (rohelises) vedas Boston Celticsi võidule. Foto: Mike Ehrmann/USA TODAY Sports

Eile õhtul ja täna öösel peeti ookeanitaguses korvpalliliigas NBA järjekordsed mängud. Boston Celtics alistas tänu Jayson Tatumi heale mängule Portland Trailblazersi, Liidri Milwaukee Bucksi alistanud Houston Rockets kordas NBA rekordit.

Celtics tegi mängule tugeva alguse ja võitis avaveerandi 37:24. Poolajapausiks oli juba edu kasvatatud 19 punktiliseks ja puhkama mindi seisuga 67:48. Teisel poolajal suutis Trailblazers mängu tagasi tulla ja lõpus isegi Bostoni meeskonna eduseisu ohustada. Lõpuks suutis Celtics edu hoida ja võitis kohtumise 128:124.

Mängu parimaks kerkis Jayson Tatum, kes viskas 34 punkti ja tõi kaheksa resultatiivset söötu. Celticsi poolelt oli veel tugev Jaylen Brown, kes toetas Tatumit 30 punktiga. Trailblazersi poolelt tegi tugevad mängu Jusuf Nurkic ja Damian Lillard. Mõlemad tõid meeskonnale 30 punkti, Bosniast pärit keskmängija korjas veel lisaks üheksa lauda ja ameeriklasest mängujuht jagas kaaslastele 16 resultatiivset söötu.

Rocketsi Bucksi mäng möödus võrdselt. Avapoolaja võitis Rockets kaheksa punktiga, aga teisel poolajal suutis Milwaukee meeskond vahe vähendada. Houstoni meeskond suutis lõpuks eduseisu hoida ja võitis mängu 120:116. 

Rocketsi parimana viskas Russell Westbrook 31 punkti ja jagas kaheksa resultatiivset söötu. Liiga MVP (hooaja väärtuslikeim mängija - C.K) tiitli konkurentsis olev Giannis Antetokounmpo viskas Bucksi eest 36 punkti ja koras 18 lauapalli.

Dallas Mavericks pidi tunnistama Phoenix Sunsi 117:115 paremust. Kuigi sloveenlasest korvpallitäht Luka Doncic viskas 40 punkti, korjas kaheksa lauapalli ja jagas kaaslastele 11 resultatiivset söötu, ei suutnud ta meeskonda võiduni tüürida. Sunsi parimaks kerkis Devin Booker, kes viskas 30 punkti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles