Naise teise mehega voodist leidnud jalgpallitäht kaalub suurest masendusest karjääri lõpetamist

Postimees Sport
Copy
Josip Ilicic
Josip Ilicic Foto: /AP

Itaalias Bergamo linnas asuva Atalanta jalgpalliklubi mängijale Josip Ilicicile sai osaks kurb üllatus ja seetõttu võib ta karjääri lõpetada.

32-aastane sloveen on Atalanta suurepärases hooajas mänginud võtmerolli, kuid on viimastel nädalatel maadelnud vigastustega ja palus klubilt luba enne hooaja lõppu käia kodus, et teha naisele üllatusvisiit. Klubi nõustus ja jalgpallur asus Sloveeniasse teele.

Ilicic soovis kodumaal perega kvaliteetaega veeta, kuid sai hoopis kurva üllatuse osaliseks. Gazzeta dello Sport kirjutab, et profipallur avastas koju jõudes abikaasa teise mehega voodist.

Murtud südamega pallur on Itaalia ajalehe teatel masendusse langenud ja võib suurest kurbusest isegi puutsad varna riputada. Kuna mängija ei saanud hooaja viimasest liigamängust osa võtta, avaldasid tiimikaaslased talle toetust.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grandi❤️

A post shared by Josip Ilicic Jojo (@ilicic72) on

Atalantal on käsil suurepärane hooaeg. Itaalia liigas jäädi üldarvestuses kolmandaks ja Meistrite liigas on jõutud veerandfinaalidesse, kus minnakse vastamisi Pariisi Saint-Germainiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles