Et Eesti jääks võrkpallimaaks – iga inimene saab anda oma panuse väga lihtsalt

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Võrkpallinaiskonda kuuluvad Liis Kullerkann ja Kertu Laak «sporditopsiga».
Võrkpallinaiskonda kuuluvad Liis Kullerkann ja Kertu Laak «sporditopsiga». Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Novembri lõpuni kestva kohvitopsi toetuskampaaniaga saavad Olerexi kliendid toetada noori Eesti võrkpallureid.

Spetsiaalselt noorsportlaste toetamiseks kujundatud sporditopsiga ostetud kuumale joogile lisatakse Olerexi kassas joogi tavahinnale 10 senti, seisab alaliidu pressiteates. Kampaania jooksul kogutud toetussumma annetatakse Eesti Võrkpalli Liidule kindla sihtotstarbega – noortevõrkpalli arendamiseks. 

«Olerexi inimesed on alati olnud tulihingelised spordi toetajad ja Eesti sportlastele pöidlahoidjad,» selgitas Olerexi tegevjuht Piret Miller sporditopsi sünnilugu. «Meie panustame juba aastaid noortespordile, sest kui noored teevad eelkõige «nutisporti» päris spordi asemel, siis ei kasva peale tipptegijaid, kellele eestlased saaksid kaasa elada. Nii oleme varasemalt toetanud noori maadlejaid, uisutajaid, hokimängijaid, rallikrossisõitjaid ja seekord oleme käed löönud võrkpalluritega. Noorte sportlaste unistuste elluviimine ei tohiks jääda raha taha, siin panebki Olerex koos oma klientidega õla alla.»

Eesti võrkpalliliidu tegevjuht Helen Veermäe: «Hea meel on näha, et Olerex Eesti ettevõttena tulevikule mõtleb ja noortesporti toetab. Noorte spordi juures hoidmine ning koondistele järelkasvu kasvatamine on tänases ühiskonnas muutunud väljakutseks ja alaliit pöörab sellele üha suuremat tähelepanu. Koostöö Olerexiga aitab võrkpalli jätkusuutlikkusele tugevalt kaasa.»

Kampaania toimub Olerexi Eesti täisteenindusjaamades, kust leiab kohvitopsid kirjaga «Toetan noortesporti».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles