Rally Estoniale on saada veel mõne paketi rallipassid

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak eelmise aasta Rally Estonial
Ott Tänak eelmise aasta Rally Estonial Foto: / Paul Poderat

Teisipäeva õhtul käis ETV saates «Ringvaade» rääkimas Rally Estonia pressiesindaja Margus Kiiver, kelle sõnul pole veel kõiki rallipasse maha müüdud. Õhtuse seisuga olid müügil veel nelja paketi piletid. 

Teisipäeva hommikul kell 10 tulid müüki esmakordselt Eesti teedel sõidetava autoralli MM-sarja etapi Rally Estonia passid. Õhtuks olid 16st müüki paisatud paketist alles jäänud veel kolm gruppi rallipasse. «Huvi on olnud meeletu, aga kõiki 16 000 ei ole veel välja müüdud. Kes on päeval muude asjadega tegelenud, siis tasub minna Rally Estonia kodulehele ja sealt vaadata, mis veel saadaval on.»

Eesti autoralli MM-sarja kõik rallipassid on isikustatud ja seotud isikukoodidega. Kiivri sõnul on nii karmide reeglite jaoks mitmeid põhjuseid. «Kõige olulisem on see, et me teame, kes selle passiga on tulnud. Teiseks on see, et me ei soovi tekitada suurt musta turgu, kus inimesed ostavad palju pääsmeid kokku ja siis hakkavad neid müüma. Soovime inimestele rõhutada, et kui keegi hakkab teile pakkuma rallipassi, siis see on lihtsalt raha ära andmine. Teie seda kasutada ei saa.»

Kiiver lisas, et kõige mustema stsenaariumi järgi sõidetakse tühjade tribüünide ees ja kõik piletid ostetakse tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles