Saksamaa meedia usub, et Ferrari jätab Vetteli meelega vaeslapse rolli

Henry Lääne
, reporter
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: David Davies/PA

Red Bulli vormeliprogrammi üks ninamehi Helmut Marko imestas pärast pühapäeval sõidetud Silverstone'i GPd, miks oli Ferrari Charles Leclerc kiire, aga Sebastian Vettel aeglane. Näib üha tõenäolisem, et ekspertide enne hooaega tehtud ennustused lähevad täide: Itaalia tiimil on sakslasest laias laastus kama kaks.

Nimelt pole Vettel tuleval hooajal Ferrari hingekirjas, kuna neljakordse maailmameistri asemel liitub võistkonnaga kahekordse autoralli maailmatšempioni Carlos Sainzi poeg Carlos Sainz juunior. Kus sakslane jätkab, pole praegu teada, ehkki teda on enim seostatud Racing Pointiga.

Silverstone'is ületas Leclerc finišijoone kolmanda ja Vettel kümnendana. Kahe Ferrari vahele jäi veidi alla 23 sekundi. «See on müsteerium, kust kohast Leclerc sellise kiiruse leidis,» ütles Marko. «Ta oli sirgetel nobedam kui Red Bull. Samas oli vaid monacolane kiire, Vetteli olukord oli erinev.» 33-aastase Ferrari endise esinumbri kehvale minekule ei aidanud kaasa ka probleemid jahutussüsteemi ja pedaalidega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles