Õuekallase klubi langes Meistrite liiga alagrupis viimaseks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Õuekallas
Kristjan Õuekallas Foto: Toomas Huik
Kristjan Õuekallase koduklubi Beauvais Oise kaotas võrkpalli Meistrite liigas võõrsil itaallaste Trentino Volleyle 0:3 (20:25, 17:25, 19:25).

Eesti koondise nurgaründaja ei saa meeskonda eurosarjas aidata, sest mängis Tallinna Selveri eest Challenge Cupil, kirjutab volley.ee.

Kuna teises sama grupi kohtumises alistas Austria meeskond Viini hotVolleys kodus Bledi ACH-i (Sloveenia) 3:0 (22, 23, 16), langes Beauvais Oise E-grupis viimasele, neljandale kohale. Samas on võimalik, et võit viimases voorus külla tuleva hotVolleysi vastu aitab Beauvais Oise play-off'i 16 parema sekka.

Voor enne alagrupiturniiri lõppu püsib kaotuseta kolm klubi: Saloniki Iraklis (Kreeka), Moskva Dinamo (Venemaa) ja Trentino Volley.

Parimad päevad pole tiitlikaitsjal Kaasani Zeniidil, kes asub D-grupis kolme võidu ja kahe kaotusega teisel kohal. Kui järgmisel nädalal peaks teisipäeval võõrsil Pariisi Volleyle 1:3 alla jäänud Venemaa tippklubi kaotama Apeldoorni Piet Zoomersile (Holland), siis ei pruugi nad kaheksandikfinaali jõudagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles