Wengeni MK-slaalomit valitses taas Ivica Kostelic

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivica Kostelic
Ivica Kostelic Foto: Reuters / Scanpix

Ivica Kostelici jaoks on Wengeni slaalomirada tõeliselt õnnelik paik. Horvaat võitis seal juba kolmandat aastat järjest ja vähendas jõudsalt vahet MK-sarja liidriga.

Kostelic lõpetas avasõidu kolmandal kohal, kuid oli teises pidurdamatu. Võit tuli ajaga 1:45,67. Teiseks tulnud rootslane Andre Myhrer kaotas 0,85 sekundiga. Kolmas oli slaalomis esmakordselt MK-sarja poodiumile jõudnud sakslane Fritz Dopfer, kes jäi Myhrerist maha vaid kolme sajandikuga.

«Ma ei tea, mis mul selle rajaga on, aga ilmselgelt on meie vahel tugev side,» naljatas Kostelic pärast võitu. «Mulle öeldi, et ainult Ingemar Stenmark on siin kolm aastat järjest võitnud. Sellises seltskonnas on muidugi väga meeldiv olla.»

Kehvasti läks Wengenis MK-sarja üldliidril Marcel Hirscheril, kes oli küll ülekaalukalt kiireim, kuid diskvalifitseeriti värava vahelejätmise tõttu. Eile ka alpi kahevõistluse võitnud Kostelic jääb nüüd MK-sarja üldarvestuses Hirscherist maha vaid 30 punktiga.

TULEMUSED:

1. Ivica Kostelic (Horvaatia) 1:45,67
2. Andre Myhrer (Rootsi) +0,85
3. Fritz Dopfer (Saksamaa) +0,88
4. Mario Matt (Austria) +0,92
5. Felix Neureuther (Saksamaa) +0,93
6. Cristian Deville (Itaalia) +1,20
7. Stefano Gross (Itaalia) +1,34
8. Alexis Pinturault (Prantsusmaa) +1,37

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles