Uus koroonaproov jätab Pereze jätkuvalt pealtvaatajaks, Hülkenberg saab teise võimaluse

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sergio Perez on ka Silverstone'i GP-l pealtvaataja rollis.
Sergio Perez on ka Silverstone'i GP-l pealtvaataja rollis. Foto: HOCH ZWEI/Pool/Glenn Dunbar/HOCH ZWEI/Pool/Motorsport Images/Scanpix

Eelmisel nädalavahetusel vormel 1 Briti GP-l koronaviirusesse nakatunud Sergio Perezt asendama pidanud, ent lõpuks tehnilise rikke tõttu ikkagi võistlust kõrvalt vaatama pidanud Nico Hülkenberg saab eelseisval nädalavahetusel uue võimaluse, kuna mehhiklane uue koroonaviiruse test osutus jätkuvalt positiivseks.

«Sergio uus test oli taas positiivne, mis tähendab, et reeglite järgi jääb ta uuesti eneseisolatsiooni. Ta on taastumas ja tunneb ennast hästi,» teatas Racing Pointi meeskond. «Kogu meeskond soovib Sergiole ja ta perekonnale jõudu ja tervist ning ootame pikisilmi juba tema naasmist.»

See aga tähendab, et Silverstone'i GP-l saab oma võimaluse Hülkenberg. 32-aastane sakslane oli Pereze asenduspiloot ka eelmisel nädalavahetusel, kuid siis ta pühapäevasel GP-l lõpuks rajale ei saanudki, kuna Racing Pointi meeskond ei saanud siduriprobleemi tõttu tema vormelit garaažis käima. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles