Kontaveit: homme tuleb raske mäng, aga olen selleks valmis

Christopher Krutto
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 22.) alistas täna Palermos peetaval WTA turniiril 19-aastase Elisabetta Cocciaretto (WTA 157.) seisuga 6:1, 4:6, 6:1 ja tunnistas pärast mängu, et mängis väga hästi esimeses ja kolmandas setis.

Kontaveit pidas itaallannaga maha pingelise mängu, kuid suutis lõpuks oma paremuse maksma panna. Ta tunnistas, et mängis hästi kahes setis. «Ma mängisin esimeses ja kolmandas setis väga hästi. Cocciaretto alustas närviliselt, aga oli teises setis tunduvalt parem. Mingi hetk paistis loojuv päike silma ja tabasin palju palle reketi raamiga ning mäng ei olnud selline nagu lootsin. Lõpus suutsin ennast kokku võtta.»

Eesti esireket kinnitas, et tuharalihase vigastus hullemaks läinud ei ole. «Mul on teip peal ja see aitas. Hullemaks see täna ei läinud, aga tunda andis ikka. Õnneks kannatas sellega korralikult lõpuni mängida.»

Homme läheb Kontaveit vastamisi turniiril esimest asetust hoidva Petra Marticiga (WTA 15.) ja ootab jälle kõva heitlust. «Talle meeldib väga liival mängida. Marticil on hea serv ja kindlasti tuleb sellest raske mäng. Aga ma olen selleks valmis. Sain siit keerulisest mängust järjekordselt häid kogemusi, mis tulevad järgnevateks mängudeks ja turniirideks kasuks.»

Kui esimeses mängus Tigi vastu lasi Kontaveit ennast vastase vigastuspausist mõjutada, siis täna enam Kontaveidi sõnul sellega probleemi ei olnud. 

Kui mitmed tennisistid on viimasel päeval andnud teada, et jätavad US Openi vahele, siis eestlannal sellist plaani ei ole. «Ma olen kindel, et lähen New Yorki,» sõnas Kontaveit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles