NBA staarid võivad Tokyo olümpialt kõrvale jääda

Christopher Krutto
Copy
Võib juhtuda, et Los Angeles Lakersi staarid LeBron James (vasakul) ja Anthony Davis ei saa isegi parima tahtmise korral USA koondist Tokyo olümpial esindada.
Võib juhtuda, et Los Angeles Lakersi staarid LeBron James (vasakul) ja Anthony Davis ei saa isegi parima tahtmise korral USA koondist Tokyo olümpial esindada. Foto: Scott Varley/ZUMAPRESS.com

Koroonaviiruse pandeemia on korraldanud spordimaailmas korralikku segadust ja seetõttu võivad ookeanitaguse korvpalliliiga NBA tähed Tokyo olümpiamängudelt eemale jääda.

Koroonaviirus tabas maailma ootamatult ja tekitas ka spordimaastikul paksu pahandust. Näiteks tuli edasi lükata spordisuve tippsündmus ehk Tokyo olümpia, mis nüüd toimub hoopis järgneval suvel. Kuigi see võib hea uudis olla eestlastele, sest möödunud aasta Doha kergejõustiku MM-il raskelt õlga vigastanud Magnus Kirt saab rahulikult taastuda.

Samas ei pruugi see olla hea uudis NBA korvpalluritele, kes tuleval suvel olümpiast osa tahaksid võtta. Kuna rahvusvaheline pandeemia pani NBA mitmeks kuuks seisma, taasalustati hooajaga alles juuli lõpus ja läbi peaks see saama oktoobri esimeses pooles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles