Endine Eesti korvpallikoondislane lõpetas 31-aastaselt karjääri

Karl Mihkel Eller
Copy
Timo Eichfuss
Timo Eichfuss Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Pikalt Tartu Ülikooli meeskonda kuulunud ja aastate jooksul paljusid Eesti klubisid esindanud ning ka Eesti koondisesse kuulunud Timo Eichfuss otsustas tippspordist loobuda.

«Ma ei teagi, kust alustada või kuidas seda kõike kokku võtta. Sellepärast teengi lühidalt. Aitäh kõigile, kes selle teekonna juures aitasid, toetasid ja fännasid. Kõik asjad saavad millalgi läbi ja algavad uued teed, väljakutsed! Aitäh teile!» andis Eichfuss oma Instagrami kontol teada.

Eichfussi viimaseks klubiks jäi Tartu Ülikool, millga ta taasliitus veebruaris. Enne seda kuulus ta Valga-Valka/Maks&Mooritsas ridadesse, kus mängis alates 2018. aastast. Eelmisel hooajal teenis ta Eesti-Läti ühisliigas keskmiselt 23,9 minutit mänguaega, viskas 8,9 punkti mängus, haaras 4,8 lauapalli ja andis 2,4 resultatiivset söötu. Koroonvaviiruse tõttu enneaegselt lõppenud 2019/20 hooaja lõpetas Eichfuss Tartu ridades, kus sai kirja viis kohtumist.

Oma karjääri alustas Eichfuss 2004. aastal Rakverest ning liitus 2008. aastal Tartu Ülikooliga, kus mängis kokku kaheksa aastat järjest. Tema auhinnakappi lisandusid Tartus mängides kaks Eesti meistritiitlit. Viimaseks jäänud meistritiitli teenis Eichfuss 2017. aastal, kui kuulus BC Kalev/Cramo koosseisu. Lisaks on Muhus sündinud mängumees ühel hooajal kuulunud Pärnu meeskonna nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles