Winter Xdreamil osalejad nautisid korralikku talve

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nike Winter Xdream 7 start
Nike Winter Xdream 7 start Foto: Jaanika Kuusik/Valgamaalane

Ilmataat õnnistas talvist seiklusvõistlust tõeliselt talviste oludega, võistluseelsel päeval Kõrvemaal maha sadanud 30 cm värsket lunud, muutis liikumisviisi valiku põnevaks ja looduse erakordselt kauniks.

Võitja võistkonna My Super Sweet Sild Experience esindajad kiitsid huvitavat rada, kus oli palju teevalikuid ning visasid konkurente, kes sundisid maksimaalselt võidu nimel pingutama.


 Nike Winter Xdream toimus kaheksandat korda Kõrvemaal kaunil maastikul 15. jaanuaril. Startisid kokku 150 võistkonda.


 Tulemused:
1. My Super Sweet Sild Experience (Peeter Pihl, Lauri Sild, Kristo Heinmann)  3:29:32
2. Team Nike (Erik Aibast, Lauri Malsroos, Timmo Tammemäe)                     3:55:35
3. Korteriyhistu.net (Silver Eensaar, Rain Eensaar, Indrek Teppo)                  4:01:33
 

Segavõistkondade seas saavutas võidu võistkond ikeathegiraffe.com (Jaagup Truusalu, Eleri Hirv, Riivo Roose) ajaga 4:42: ja naiskondadest Lumehelbekesed (Monika Irves, Mariann Sulg, Sarka Svobodna) ajaga 4:49:30.


 Nike Winter Xdream on seiklusspordivõistlus, kus 3-liikmelised võistkonnad võivad ise valida, kas läbivad raja joostes, suusatades või jalgratastega sõites. Võistkondade eesmärgiks on läbida võimalikult kiiresti kõik maastikule paigutatud kontrollpunktid ja sooritada üks lisaülesanne.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles