Eesti lõpetas eriti uhke väravaga kaotusteseeria Läti vastu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Saatuse irooniana sai naiste jalgpallikoondis augustis võõrustada Tallinnas nimelt Lätit.
Saatuse irooniana sai naiste jalgpallikoondis augustis võõrustada Tallinnas nimelt Lätit. Foto: Raul Mee

Eesti naiste jalgpallikoondis võõrustas Tallinnas A. Le Coq Arenal maavõistluses Läti kolleege. Kristina Bannikova geniaalsest väravast võttis Eesti 1:0 võidu. 

Kodunaiskond läks kohtumisele vastu väga näljaselt ning oli ka domineerivamaks pooleks. Siiski tekkis esimene võimalus Läti koondisel, kui Eesti väravasuul seisnud Karina Kork väikse eksimuse tegi, kuid külalised ei suutnud seda ära kasutada.

Esimese poolaja parim moment tekkis ikkagi Eesti naiskonnal, kui Liisa Merisalu kauglöök lendas värava põiklatti. Rohkem midagi väga ohtlikku ei sündinud ning nii mindi poolajapausile. 

Teine poolaeg kulges sarnaselt esimesele Eesti kontrolli all. See tasus viimaks ära 53. minutil, kui mängusangar Kristina Bannikova sooritatud nurgalöök otse väravasse lendas. Läti väravavaht Sofija Nesterova küll sai sellele rusikad vastu, kuid tema tõrje lendas latti ning kukkus tagasi väravasse. 

Mõlemal naiskonnal tekkis veel mitmeid poolikuid võimalusi, kuid reaalselt kumbki väravavaht oma oskusi väga näitama ei pidanud. Sellega kuulus Eestile 1:0 võit ning lõpetati nii neljamänguline kaotusteseeria Läti vastu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles