Itaalia ralliportaal: Rally Estonia võib ka 2021. aastal koroonakriisist kasu lõigata

Postimees Sport
Copy
Rally Estonia ajab hüppesse nii autod kui ka fännid. Tänavu on viimaseid tavapärasest vähem, aga vähemalt on nad raja ääres!
Rally Estonia ajab hüppesse nii autod kui ka fännid. Tänavu on viimaseid tavapärasest vähem, aga vähemalt on nad raja ääres! Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Ehkki tänavune autoralli MM-hooaeg pole lõppenud, vaatab Itaalia portaal Rallyssimo.it ette juba järgmisele aastale. Matteo Deriu kirjutab, et tulev hooaeg võib jääda väga Euroopa keskseks.

Rahvusvaheline Autoliit FIA teatas juuni teises pooles, et 2021. aastal on MM-kalendris koht kindel üheksal võistlusel: Monte Carlol, Soomel, Portugalil, Rootsil, Keenial, Itaalial, Hispaanial, Jaapanil ja Austraalial.

Kindlaid kuupäevi pole kõikidele rallidele paika pandud, samuti pole kivisse raiutud, kas need üheksa jäävad ainsateks etappideks või saab võistlusgraafik lisa. Ralliportaal DirtFish kirjutas, et tehasetiimid soovivad näha kümmet rallit, FIA ja MM-sarja turunduspoole eest hoolitsev WRC Promoter aga rohkemat, näiteks tosinat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles