Kalevi spordidirektor Lindpere: Vetkal on AS Roma juures testimiseta

Ville Arike
, reporter
Copy
Martin Vetkal (sinises) sööstab rünnakule.
Martin Vetkal (sinises) sööstab rünnakule. Foto: Facebook / Jalgpalliklubi Tallinna Kalev

Neljapäeval teatasime, et Tallinna Kalevi 16-aastane jalgpallur Martin Vetkal on Itaalia portaali VoceGialloRossa teatel liitumas sealse suurklubi AS Roma noortetiimiga. Täna kinnitas seda Kalevi spordidirektor Joel Lindpere.

«Martin Vetkal on Itaalias AS Roma juures. Testimist pole olnud ning AS Roma huvi oli konkreetne. Martin on tubli ja tal seisab suur töö ees. Ta on alles 16-aastane ja loodetavasti saame dokumentidega peagi ühele poole. Kõige tähtsam on praegu kool ja treeningud ning muud asjad saame jooksvalt korda,» kommenteeris Lindpere Postimehele.

Kumbki klubi tehingust ametlikult veel teatanud ei ole. Portaal VoceGialloRossa märkis, et eeldatavalt hakkab Vetkal mängima Roma U17 vanuseklassi meeskonnas, mida juhendab Fabrizio Piccareta.

Eesti meistriliiga debüüdi tegi Vetkal eelmise aasta juunis 15-aastasena. Ta on kahe hooaja jooksul osalenud kokku 19 mängus ja löönud ühe värava. Viimati käis ta väljakul 27. juulil 2:2 viigimängus Kuressaarega. Neli päeva hiljem peetud kohtumises FC Floraga tema nime enam protokollis polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles