Video ⟩ Iirlased tegid Läti EM-rallil peadpööritava avarii

Henry Lääne
, reporter
Copy
Callum Devine'i ja Brian Hoy avarii Liepaja rallil.
Callum Devine'i ja Brian Hoy avarii Liepaja rallil. Foto: Kuvatõmmis

Liepaja EM-rallil tegi peadpööritava avarii Iirimaa sõitja Callum Devine. Õnneks on nii tema kui ka kaardilugeja Brian Hoyga kõik korras.

Hyundai i20 R5ga kihutavad iirlased sõitsid rajalt välja kuuendal kiiruskatsel, enne mida olid nad üldarvestuses kümnendal kohal. Muide, 10,2 sekundit eespool olid eestlased Raul Jeets ja Andrus Toom.

Seitsme katse järel on Liepajas juhtohjad kindlalt Oliver Solbergi käes, kes edestab Mads Östbergi 22,4 sekundiga. Jeets ja Toom on 11., jäädes rootslasest maha 3.16,8.

ERC3-Junior klassis teist järjestikust rallivõitu noolivad Ken Torn ja Kauri Pannas on heas hoos ka Lätis. Enne tänast päeva poolitavat teeninduspausi võitsid nad kolmest katsest ühe ning jäävad esikohta hoidvatele Martinš Sesksile ja Renars Francisele alla 2,8 sekundiga. 

Samas arvestuses on Gregor Jeets ja Kuldar Sikk kaheksa osaleja seas viiendad, jäädes lätlastest maha minuti ja 52 sekundiga. Üldarvestuses on Jeets ja Sikk 24., 47,8 sekundi kaugusel olev Georg Linnamäe ja Volodõmõr Korsia on kohe nende selja taga.

Ralli lõpuni on veel kolm katset, kõik peaks selgeks saama kella 17 ja 18 vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles