Bjørgen oma musklitest: need pole väga suured

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Bjørgen
Marit Bjørgen Foto: Scanpix Norway

Eelmisel nädalal pakkus Põhjamaades kõvasti kõneainet Norra murdmaasuusataja Marit Bjørgen, kuna ta paljastas õhtukleiti kandes oma võimsad musklid.

Soome ajaleht Iltalehti avaldas koos Bjørgeni pildiga ka dopingutreeneri Kari-Pekka Kyrö süüdistused Bjørgeni aadressil ning mõistagi refereeris Kyrö sõnu ka Norra meedia, kuid hiljem tuli välja, et Iltalehtis avaldatud Kyrö kommentaarid pärinesid kümne kuu vanusest intervjuust.

«Ma ei raiska sellistest asjadest lugemise peale oma energiat, aga ma rääkisin sellest oma lähedastega,» sõnas Bjørgen intervjuus Adresseavisenile. «See kõik on osa mängust, aga ma olen juba 30-aastane ja kasvatanud endale paksu naha. Kui sellised süüdistused tulevad Kyrölt, ei võta ma neid tõsisena. Olen lihtsalt pisut pettunud, et Norra meedia selle samuti üles võtsid. Minu arvates oleks nad pidanud seda ignoreerima.»

Küsimusele, mida ta arvab kõmu tekitanud pildist, vastas Bjørgen: «Mu musklid pole väga suured. See lihtsalt hea pilt.  Mu musklid pole suuremad, kui need olid kümme aastat tagasi.»

«Ma ei häbene midagi, aga kuna sellest nii suur teema tõusis, panen järgmisel aastal ennast rohkem riidesse,» lisas ta naerdes.

Vaata meenutuseks kõmu tekitanud pilti!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles