Hiljuti südamerabandusega haiglasse sattunud Ronald Koeman asubki Barcelona tulisele treeneritoolile

Ville Arike
, reporter
Copy
Ronald Koeman jõudis teisipäeva pärastlõunal Barcelona lennujaama.
Ronald Koeman jõudis teisipäeva pärastlõunal Barcelona lennujaama. Foto: ALBERT GEA/REUTERS/Scanpix

Viimastel aastatel Hollandi jalgpallikoondise peatreenerina töötanud Ronald Koeman sattus mai alguses südamerabandusega haiglasse, kuid on taastunud ning arstid kinnitasid, et tema tervis on praegu parimas korras. Nõnda saigi ta võtta vastu pakkumise asuda FC Barcelona peatreeneriks. «Kui miski ei lähe valesti, on Koeman järgmisel hooajal Barcelona peatreener,» ütles president Josep Bartomeu klubi TV-kanalile.

Asjad käisid kähku. Barcelona käis reedel Meistrite liiga veerandfinaalis Müncheni Bayerni saunas ning see tähendas, et Quique Setien peatreenerina ei jätka. Klubi bossid tegutsesid kiirelt ning leidsid paari-kolme päevaga Koemani näol eeldatavalt vaat et parima võimaliku asenduse.

Esmaspäeval, ajal, mil Barcelona väljastas ametliku teate Setieni ametist vabastamisest, oli klubi direktorite väike delegatsioon lennukis suunaga Hollandi poole. Koeman koos agendi Rob Janseniga võttis külalised vastu omas kodus ning väljaande De Telegraaf andmetel kestis kohtumine keskööni. Sellel osales ka miljonäre nõustav kogenud maksuekspert Wim Nan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles