Videod Lakers ja Bucks avasid võiduarve, metsikus hoos Lillard sai vigastada

Christopher Krutto
Copy
Lakersi parim Anthony Davis.
Lakersi parim Anthony Davis. Foto: Pool/AFP

Täna öösel peeti ookeanitaguses korvpalliliigas NBA järjekordsed play-off'i mängud, kus tiitlifavoriidid Los Angeles Lakers ja Milwaukee Bucks avasid võiduarve.

Avamängus Portland Trailblazersi paremust tunnistama pidanud Lakers tegi vigade paranduse ja haaras poolajaks juba 56:39 edu. Seda enam ära ei lastud ja mängus võideti kindlalt 111:88. Los Angelese meeskonna parimaks kerkis Anthony Davis, kes viskas 31 punkti ja korjas 11 lauapalli.

Halva uudise sai Trailblazers, kelle staarmängija Damian Lillard vigastas sõrme ja pidi mängu pooleli jätma. Orlando «mullis» keskmiselt 37,6 punkti visanud ja 9,6 resultatiivset söötu jaganud mängujuhil luumurdu ei tuvastatud ja hetkel pole teada, kas seeria kolmandas mängus ta platsile jookseb.

NBA põhihooaja esikohal lõpetanud Bucks avas võiduarve seerias Orlando Magicu vastu. Sarnaselt Lakersile läks Milwaukee meeskond avapoolaja lõpuks kindlalt juhtima ja vastaseid enam mängu tagasi ei lasknud. Lõppseis jäi Bucksi kasuks 111:96. 

Suurepärase mängu tegi liiga kõige väärtuslikuma mängija (MVP) pretendent Giannis Antetokounmpo, kes viskas 28 punkti ja korjas 20 lauapalli. Teda toetas Brook Lopez 20 silmaga. Magicu parimaks kerkis montenegrolasest keskmängija Nikola Vucevic, kelle arvele jäi 32 punkti ja 10 lauapalli. 

Miami Heat alistas Indiana Pacersi 109:100 ja läks seeriat 2:0 juhtima. Mängu parimaks kerkis Duncan Robinson, kes tõi 24 punkti.

Samuti läks 2:0 juhtima Houston Rockets, kes möödunud ööl alistas Oklahoma City Thunderi 111:98. Võitjate poolelt oli 21 punkti, viie lauapalli ja üheksa resultatiivse sööduga parim James Harden. Oklahoma liidriks kerkis Shai Gilgeous-Alexander, kes viskas 31 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles