PM Video ⟩ Napilt võidust ilma jäänud Veerpalu raputas endale tuhka pähe

Karl Mihkel Eller
Copy
Meesjuunioride finaalsõidu lõpukaader: Anders Veerpalu (vasakult) pidi tunnistama Karl Sebastian Dremljuga ja Steve Vahi paremust. Hiljem, tõsi, Vahi diskvalifitseeriti.
Meesjuunioride finaalsõidu lõpukaader: Anders Veerpalu (vasakult) pidi tunnistama Karl Sebastian Dremljuga ja Steve Vahi paremust. Hiljem, tõsi, Vahi diskvalifitseeriti. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Täna ei jäänud palju puudu, et Otepääl toimunud MK-etapil võidutsenuks taas üle pika aja Veerpalu. Alaks mõistagi rullsuusatamine, mitte murdmaasuusatamine ning sportlaseks Anders Veerpalu, mitte isa Andrus.

18-aastane Anders Veerpalu oli üks kolmest meesjuunioride finaali jõudnud eestlasest. Konkurentsi pakkusid talle Steve Vahi, Karl Sebastian Dremljuga ja lätlane Lauris Kaparkalejs. 

Finaalis lõunanaabrist aga meie meestele konkurentsipakkujat polnud. Veerpalu, Vahi ja Dremljuga olid need, kes terve sõidu ees maid jagasid ning kolmekesi jõuti ka finišisirgele. Seal saatis esiti edu Vahit, kes edestas Dremljugat ja Veerpalut sekundikümnendikuga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles