Ott Tänakuga Mehhiko järve põhjas käinud auto uks pandi müüki (2)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänakul ja Raigo Mõlderil oli 2015. aastal õnne, et nad uppuvast masinast nii kiiresti välja pääsesid.
Ott Tänakul ja Raigo Mõlderil oli 2015. aastal õnne, et nad uppuvast masinast nii kiiresti välja pääsesid. Foto: tWorld / Red Bull/SIPA/tWorld / Red Bull/SIPA/Scanpix

Vähiravifond «Kingitud Elu» pani heategevuslikule oksjonile autoralli maailmameistri Ott Tänaku masina legendaarse ukse.

Rariteetne rallisuveniir pärineb sellelt Ford Fiesta WRC autolt, millega Tänak ja tema toonane kaardilugeja Raigo Mõlder kihutasid 2015.aasta märtsis Mehhiko MM-rallil teelt välja, rullusid üle katuse ning lõpetasid järves, kuhu auto ka uppus.

Uksel on ka mõlema kangelase autogrammid. M-Spordi meeskond müüs ukse kunagi eBay kaudu ja see jõudis Oti kodukanti Saaremaale. Sealt pärit 20-aastane rallisõitja Robert Virves, kelle vend eksklusiivse mõlkis ukse endale sai. Nüüd annetab ta selle aga vähihaigete toetuseks edasi.

Kokkuleppel Virvesega laekub pool oksjoni võidusummast vähiravifondi ning teine pool aitab täita Virvese enda suurt unistust osaleda esmakordselt Eestis toimuval MM-etapil juunioride arvestuses. Seni on ta koos kaardilugeja Sander Pruuliga osalenud vaid Eesti ja Läti meistrivõistlustel.

Ukse alghind oli 50 eurot, kuid praeguseks on see tõusnud juba 3000 euroni. Oksjon kestab 25. augusti õhtul kella 19ni. Pakkumisi saab teha Facebookis selle originaalpostituse alla või e-posti teel info@kingitudelu.ee

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles