Ränkel ja Veerpalu said maailmakarika etapil ühisstardist sõidus võidu

Postimees Sport
Copy
Otepääl peeti rullsuusatamise MK-etapp.
Otepääl peeti rullsuusatamise MK-etapp. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Sel nädalavahetusel sõidetakse Lõuna-Eestis rullsuusatamise maailmakarika etapp. Täna sõidetud ühisstardis sai meestes võidu Raido Ränkel, meesjuunioride seas oli parim Anders Veerpalu

Meeste arvestuses näitas parimat suusajalga Ränkel. Tema järel tuli lätlane Raimo Vigants ja kolmandaks jäi Patrick Fossum Kristoffersen. Meesjuunioride seas oli kiireim noor Veerpalu, kellele järgnesid Aleksander Tamm ja eile sprindifinaalis disklahvi saanud Steve Vahi.

Naiste arvestuses oli sarnaselt eilsele kiireim 17-aastane Johanna Udras, kelle järel tulid Tuuli Tomingas ja lätlanna Kitija Auzina. Naisjuunioride konkurentsis võttis võidu sakslanna Merle Richter, kes edestas Kätlin Kukke ja Anette Peltserit

Enne võistlust:

Võistlejad stardivad täna neljas erinevas klassis (mehed, meesjuuniorid, naised, naisjuuniorid), kuid lähevad rajale minutiliste vahedega. Kell 11 suunduvad rajale mehed, kell 11.01 meesjuuniorid, kell 11.02 naised ja kell 11.03 naisjuuniorid.

Terve võistluse jooksul asub starti pea 100 sportlast 7 riigist. Naiste seas on võistlemas näiteks Kaidy Kaasiku, Keidy Kaasiku, Aveli Uustalu, Teiloora Ojaste ja Johanna Udras ning meeste seas stardivad teiste hulgas ka Marko Kilp, Raido Ränkel, Martin Himma, Henri Roos, Kaarel Kasper Kõrge.

Korraldajad annavad parima, et võistlustel tagada võimalikult vähene nakkushaiguse leviku oht. Rullsuusatamise maailmakarikasarja etapp toimub küll vabas õhus, kuid palume kõikidel pealtvaatajatel jälgida hajusust ning 2+2 reegli täitmist. Võistlejate jaoks on võistluskeskused tähistatud infosiltide ja piltjuhistega. Samuti tutvustatakse kõikide riikide esindajatele COVID-19 käitumisjuhist ja kontrollitakse selle täitmist. Korralduslikult on võistlejatele tagatud ka desinfitseerimisvahendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles