Juunioride arvestuses võidutsenud Veerpalu: endale meeldib klassika tavaliselt rohkem, aga täna läks nii

Karl Mihkel Eller
Copy
Meesjuunioride finaalsõidu lõpukaader: Anders Veerpalu (vasakult) pidi tunnistama Karl Sebastian Dremljuga ja Steve Vahi paremust. Hiljem, tõsi, Vahi diskvalifitseeriti.
Meesjuunioride finaalsõidu lõpukaader: Anders Veerpalu (vasakult) pidi tunnistama Karl Sebastian Dremljuga ja Steve Vahi paremust. Hiljem, tõsi, Vahi diskvalifitseeriti. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Otepääl ja Tartus toimuval rullsuusatamise maailmakarikaetapil oli laupäeval kavas ühisstardist sõit, mis toimus Tartus. Stardi ja finišipaik jäi Narva maanteele, ERM-i kõrvale ja distants kulges Aovere ja Kõrveküla suunas.

Anders Veerpalu tegi võrreldes eilsega vigade paranduse ja vahetas meesjuunioride sprindi teise koha ühisstardist võistluse esimese positsiooniga. «Jah, seekord tuli ära,» tunnistas Veerpalu rõõmsalt pärast finišijoont.

18-aastane eestlane rääkis, et võistlus algas rahulikult. «Vahepeal olid kerged minekud, aga muidu oli algus rahulik. Teisel ringil oli juba suuremaid minekuid ja üks hetk ühed poisid vedasidki grupi laiali. Olime seitsmekesi koos ja kogu aeg oli kerge tõmblemine. Viimased pool kilomeetrit oli väga raske, aga finišis läks hästi. Sain tuulest ilusti viimasel hetkel välja ja vedas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles