Sassari treener Pozzecco: Treieril on potentsiaali saada tõeliseks fenomeniks

Ville Arike
, reporter
Copy
Kaspar Treier (nr 3) mahtus esimestes kontrollmängudes kenasti Sassari rotatsiooni ja tegutses tulemuslikult. Ta viskas Milano vastu 6 ja Veneetsia vastu 15 punkti.
Kaspar Treier (nr 3) mahtus esimestes kontrollmängudes kenasti Sassari rotatsiooni ja tegutses tulemuslikult. Ta viskas Milano vastu 6 ja Veneetsia vastu 15 punkti. Foto: dinamobasket.com

Eestlastest astus suvel korvpalli üleminekuturul vast kõige üllatavama sammu Kaspar Treier, kes teenis lepingu Itaalia tippklubi Sassariga. Esimesed kontollmängud andsid märku, et Treierile võib tegemist olla tõelise jackpot'iga.

2019. aastal Itaalia liigas hõbemedali võitnud ning tänavu kevadel koroonapandeemia tõttu katkestatud hooajal samuti teist kohta hoidnud Sassari võõrustas eelmise nädala lõpus Euroliiga meeskonda Milano Armanit ja riigi mullust meistrit Veneetsia Umana Reyerit. Milanole kaotati 82:86, Veneetsiast saadi jagu suisa 87:61. Seejuures läks Milano ja Veneetsia omavaheline mäng lisaajale, mille Milano lõpuks võitis 81:78.

Treier viskas esimeses mängus 6 ning teises omade ühe tulemuslikumana 15 punkti - suurepärane algus septembris 21-aastaseks saavalt Tartus Erkmaa korvpallikoolis sirgunud noormehelt! Seda rõhutas klubi kodulehele antud intervjuus ka Sassari peatreener Gianmarco Pozzecco. «Usun, et Kaspar Treieril on potentsiaali, mis aitab tal saada tõeliseks fenomeniks,» ütles Pozzecco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles