Blogi ⟩ Suurepärast tennist näidanud Kontaveit jõudis Cincinnatis kaheksandikfinaali

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit Cincinnati tenniseturniiril.
Anett Kontaveit Cincinnati tenniseturniiril. Foto: MATTHEW STOCKMAN/AFP

New Yorgis peetav Cincinnati tenniseturniir on alanud Eesti esireket Anett Kontaveiti jaoks suurepäraselt. Eile venelanna Daria Kasatkina alistanud eestlanna oli 6:3, 6:4 tulemusega teises ringis parem šveitslannast Jil Belén Teichmanniga.

Enne mängu:

Eesti esireket Anett Kontaveit alustas koroonaviiruse tõttu ajutiselt New Yorgis peetavat Cincinnati tenniseturniiri ülekaaluka võiduga venelanna Daria Kasatkina üle. Vähem kui tund aega kestnud vastasseisus olid eestlanna võidunumbrid 6:3, 6:1. 

Alles juuli lõpus peetut Palermo WTA-turniiril finaali murdnud Kontaveit tundis ennast väljakul väga hästi ning väljakukattega kohanemiseks aega ei vajanud. Mängu alguses tundis eestlanna veidi ärevust, kuid sellest sai ta kiiresti võitu ning jalutas rahulikult võidu suunas.

Kontaveiti teise ringi vastane Teichmann pidi Cincinnatis alustama kvalifikatsioonist. Maailma edetabelis 54. kohal paiknev šveitslanna alistas esmalt 2:0 hispaanlanna Aliona Bolsova Zadoinov (WTA 103.) ja seejärel sama tulemusega ka koduväljakul mänginud Shelby Rogers (WTA 95.).

Eile õhtul toimunud avaringi matšis läks Teichmann vastamisi teise ameeriklanna Danielle Rose Collinsiga ning ka tema alistamisega mingeid probleeme ei tekkinud. Tund ja 20 minutit kestnud mängus olid šveitslanna võidunumbrid 6:3, 6:3.

Kontaveit ja Teichmann pole kordagi varem kohtunud, kuid varasemate tulemuste põhjal läheb eestlanna täna väljakule ikkagi favoriidina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles