Paide kapten Frolov enne eurosarjadebüüti: tuleb klubi ajaloo suurim mäng

Ville Arike
, reporter
Copy
Paide linnameeskonna kapten Andre Frolov (paremalt), peatreener Vjatšeslav Zahovaiko ja ründaja Henri Anier oma euromängueelsetest mõtetest rääkimas.
Paide linnameeskonna kapten Andre Frolov (paremalt), peatreener Vjatšeslav Zahovaiko ja ründaja Henri Anier oma euromängueelsetest mõtetest rääkimas. Foto: Tairo Lutter

Paide linnameeskond peab neljapäeval kõigi aegade esimese eurosarjamängu, kohtudes Vilniuses sealse Žalgirisega. Mängijad, treenerid kui ka klubijuhid on mõistagi ootusärevuses ning kapten Andre Frolov võttis selle ühte lausesse kokku: «Tuleb klubi ajaloo suurim mäng!»

Eelmisel nädalal FC Flora juba mängis Meistrite liiga eelringis ühe Leedu klubiga (Marijampole Suduva) ja pidi penaltiseerias vastu võtma valusa kaotuse. Ehkki Paide ei stardi Euroopa liiga eelringis soosikuna, soovitakse Eesti - Leedu «maavõistluses» jalule seada viik.

«Eurosari on meie klubile väga suur asi. Tahame väärikalt esineda ja pääseda järgmisse ringi,» ütles Frolov. Öeldust pole aga mõtet järeldada, et kaotus tähendaks paidelastele katastroofi. Kapten lisas: «Me ei pea seda mängu võitma. Meil on küllaltki head võimalused, kuid vastane on tugev ja mängib head jalgpalli. Meie astume esimesi samme, Žalgiris on Euroopas mänginud juba aastaid. Aga kui teeme väga hea esituse, on meil edasipääsuvõimalus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles