Usain Bolt haigestus oma sünnipäevapeol koroonaviirusesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Usain Bolt nakatus koroonaviirusesse
Usain Bolt nakatus koroonaviirusesse Foto: babiradpicture/AndyKnoth/SIPA/Scanpix

Kergejõustikulegend Usain Bolt andis mõni päev pärast sünnipäevapidustusi positiivse koroonaproovi. 

34-aastaseks saanud Bolt korraldas Jamaical sünnipäevapeo, kus sportlane nakatus ootamatult koroonaviirusesse. Mees tundis ennast pärast pidu veidi halvasti ning otsustas minna testima. Pühapäeval selgus tõde, et tema proov osutus positiivseks.

Endine tippsportlane kinnitas, et viibib nüüd eneseisolatsioonis ning tervenedes teeb ta kindlasti uue koroonaproovi. Seda veendumaks, et ta on viirusest vabanenud.

Peol käituti suhteliselt vastutustundetult. Ükski külaline ei kandnud maski ega järgitud sotsiaalset distantseerumist. Nõnda võib tõenäoliselt oodata uudiseid, et tollel peol osalenud isikud nakatusid koroonaviirusesse.

Kuulsate külaliste seast võis leida ka Inglismaa jalgpallikoondislase Raheem Sterlingu, kes Jamaical puhkust veedab. Bayeri Leverkuseni jamaicalasest ründetäht Leon Bailey ja kriketi legend Chris Gayle olid samuti kohal.

Usain Bolt kirjeldas sünnipäeva ise sotsiaalmeedias sõnadega «Parim sünnipäev», kuid nüüd ilmselt võtaks need sõnad tagasi. Eriti pärast seda, kui koroonaviirus on Jamaical taas pead tõstmas. Nädalavahetusel palus sealne peaminister Andrew Holness kodanikel käituda hoolsamalt, et takistada viiruse levikut.

«Peame olema vastutustundlikumad. See on iga inimese teha, et meie riigis olukord paremaks muutuks,» sõnas peaminister. 

Sportlane pole ise juhtunut kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles