Usain Bolti «koroonapeol» viibinud Inglismaa koondislane võib rahulikult hingata

Karl-Joosep Küngas
Copy
Raheem Sterling FA karikaga poseerimas.
Raheem Sterling FA karikaga poseerimas. Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS

Eile saabus teade, et kergejõusiku legend Usain Bolt nakatus oma sünnipäevapeol koroonaviirusesse. Teda õnnitlenud Raheem Sterling tegi viivitamatult samuti koroonaproovi, mis osutus negatiivseks.

34-aastaseks saanud Bolt korraldas Jamaical sünnipäevapeo, kus sportlane nakatus ootamatult koroonaviirusesse. Mees tundis ennast pärast pidu veidi halvasti ning otsustas minna testima. Pühapäeval selgus tõde, et tema proov osutus positiivseks. 

Sellest tulenevalt tegi kohe testimise ka Manchester City ja Inglismaa jalgpallikoondise ründetäht Sterling Jamaical koroonaproovi. Vähemalt hetkel paistab, et pallur pääses nakatumisest, kuid teeb kindlasti veel veendumiseks kordustesti.

«Raheem tunneb ennast hästi ja tal puuduvad koroonaviiruse sümptomid,» teatas tema esindaja.

Jalgpallur naaseb peagi Inglismaale, kus ta viivitamatult koroonatesti läheb uuesti tegema. See on eelkõige vajalik UEFA rahvusteliigas osalemiseks.

Inglismaa rahvuskoondis sõidab juba septembri alguses Islandile, kus 5. kuupäeval kohtutakse võõrustajatega. Kolm päeva hiljem minnakse vastamisi Taani koondisega. Veel kuulub nende riikidega samasse alagruppi Belgia koondis, kellega Inglismaa kohtub praeguse ajakava kohaselt 11. oktoobril Wembley staadionil.

Sterling on Inglismaa koondise üks tähtsamaid lülisid. Tänavusel hooajal Premier League'is 20 väravat löönud ründetuus on rahvuskoondist esindanud 56 korda ning jõudnud ka 12 tabamuseni. Seejuures nendest kaheksa tulid just eelmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles