Messi üleminekusaaga võtab järjest kuumemaid pöördeid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Lionel Messi täna väravat tähistamas.
Lionel Messi täna väravat tähistamas. Foto: LLUIS GENE/AFP

Barcelonast lahkuda soovivat jalgpallitähte Lionel Messit jahivad mitmed suurklubid, kuid Manchester City paneb kokku väga kopsakat pakkumist.

Hispaania meedia andmetel on Inglismaa tippklubi valmis loobuma mitmest tähtmängijast ja pakkumas Barcelonale veel lisaks 100 miljonit eurot. Kokku teeniks Kataloonia hiid raha ja mängijate kogusummas lausa 250 miljonit eurot.

City kogu paketti kuulub lisaks rahahunnikule veel Portugali ääreründaja Bernardo Silva (Hinnanguline väärtus 80 miljonit), Brasiilia ründetuus Gabriel Jesus (väärtus 56 miljonit) ja Barcelona endine kasvandik Eric Garcia (väärtus 16 miljonit).

Sisuliselt murraks see ka läbi aegade suurima ülemineku maksumuse, mida hetkel hoiab Pariisi Saint-Germaini superstaar Neymar 222 miljoni euroga. Just sellise summa teenis Barcelona 2017. aastal tehtud müügist. Nüüd on võimalus taas suur amps hammustada.

Kogu üleminekusaaga sai alguse, kui Messi saatis faksiga Barcelona juhtkonnale lahkumisavaldust, mida hiljem kinnitasid tema esindajad ka Hispaania ja Argenitiina suurematele meediaväljaannetele. 33-aastane jalgpallur on kogu oma senise karjääri veetnud Barcelonas, kuid viimastel aastatel pole ta klubi tegemistega väga rahul olnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles