Fotod Kohila rallisprindil sõitis auto publikusse, kaks last viidi haiglasse (5)

Copy

Täna Kohilas toimuval rahvasprindi üritusel kihutas üks ekipaaž teelt välja. Õnnetuses said vigastada kaks last, kellest ühe seisund on raske.

PPA kommunikatsioonibüroost öeldi Postimehele, et rajalt välja sõitnud masin sõitis otsa kolmele lapsele, kellest kaks said kannatada. Üks neist on 10-aastane, teine 12-aastane. 

Üks kannatanutest viidi lastehaiglasse, teine, kelle seisund on raskem, viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Esialgsetel andmetel seisid lapsed väliskurvis nii-öelda keelualas, kus tegelikult ei oleks tohtinud viibida. 

Õnnetuspaik
Õnnetuspaik Foto: Postimehe lugeja

Eesti Autospordiliit (EAL) on õnnetusest teadlik ning kogub hetkel samamoodi informatsiooni. Esimese teate väljastasid nad kell 12.51, kus kinnitasid, et Kohila rahvasprindil toimunud õnnetust uuritakse. 

«Täna, 29. augustil toimunud «Vesiroos» Kohila rahvasprindi esimesel läbimisel said võistlusauto väljasõidu tagajärjel vigastada kaks pealtvaatajat, kes toimetati kiirabiga haiglasse.

Võistlus on katkestatud ja algatatud on uurimine selgitamaks välja õnnetuse toimumise põhjuseid. Kuni asjaolude täpsustamiseni võistluste korraldaja lisakommentaare ei jaga,» kulges EALi teade.

Uurimise tulemus selgub järgmise nädala alguses

EALi uurimine peaks juhtunusse selgust tooma järgmise nädala alguses. «Hetkel me ootame, et kõik ametnikud saadaksid oma selgitused, kuidas nemad juhtunut nägid. Need dokumendid jõuavad meieni hiljemalt täna õhtul,» ütles EAL-i ajutine juhatuse liige Kuldar Sikk.

«Esimese asjana me tahaksime saada kontakti lastega ja nende vanematega. Uurida, kas nendega on kõik hästi. See ongi praegu kõige olulisem,» lisas Sikk.

EAL enne uurimise lõppu toimunu osas ametlikke kommentaare jagada ei söanda. «Ilmselt oli tegu halbade asjade kokkusattumisega,» kõlas Siku isiklik seisukoht juhtunule.

Hea lugeja, nägid õnnetust pealt? Kirjuta meile vihje@postimees.ee

«Vesiroos» Kohila rahvasprint on Eesti Autospordi Liidu karikavõistluste neljas etapp, Lääne regiooni meistrivõistluste etapp ja M&L liiga sprindikarika neljas etapp. 

MTÜ VilSport Klubi korraldatavale võistlusele registreerus tänavu 105 ekipaaži, kes kõik tahtsid ennast proovile panna 1,9 km pikkusel rajal. 

Õnnetuses osalenud auto varasem stiilinäide rajalt:

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles