Ojaloo tahtis algselt rekordvõistluse vahele jätta: väsimusest pole enam märkigi

Karl Mihkel Eller
Copy
Kati Ojaloo
Kati Ojaloo Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti vasaraheitja Kati Ojaloo püstitas täna Soomes uue vasaraheite Eesti rekordi 71.50. Võistlusele igasuguste ootusteta läinud Ojaloole oli rekordi heide väga suureks üllatuseks.

Isiklikku rekordit enam kui kolme meetriga parandanud 30-aastase Ojaloo hinnangul ei erinenud rekordi heide teistest katsetest. «Kui kohtunikel ja publikul tõusid käed püsti siis ma mõtlesin, et «vau, see võib mu rekordiparandus olla.» Pidasin silmas isikliku rekordit, ma ei mõelnud üldse Eesti rekordi peale. Aga siis kui see number hakkas seitsmega, siis ma rohkem isegi ei kuulanud. Pärast nägin, et see oligi 71.50,» rääkis Ojaloo laupäeval Postimehele antud intervjuus.

Loetud päevad enne oma koduklubi Noormarkku Nopsa korraldatud võistlust ei olnud Ojaloo üldse kindel, et heiteringi astub. «Peale Soome meistrivõistlusi olen olnud natuke väsinud. Eestis tegin kaks võistlust, tulemused 66 meetrit ja 66.40. Sõitsin tagasi Soome. Ma olin suht kindel, et ma ei võistlegi. Olen kuidagi väsinud, õhtuti und ei tule ja selline tunne, et närvisüsteem on natuke nagu väsinud,» selgitas Ojaloo võistlusele eelnenud päevasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles