Eesti koondislane läheb Prantsusmaale teisele katsele

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Liis Kullerkann rünnakul
Liis Kullerkann rünnakul Foto: volley.ee

Eesti võrkpalli rahvusnaiskonna üks liidreid temporündaja Liis Kullerkann sõlmis uueks hooajaks lepingu Prantsusmaa klubi Le Cannet´ Voleroga, mida juhendab meie rahvusesinduse peatreener Lorenzo Micelli.

Kullerkann läks Prantsusmaale sama klubi juurde ka eelmisel kevadel, ent jäi siis kooronaviiruse tõttu lõksu ja trenni teha naiskonnaga ei saanudki. «Loodan, et seekord saan mängida ka ja asi nii hulluks ei lähe. Samas on olukord keeruline ja seetõttu on ka teistsugune tunne, kui oleks ehk tavaolukorras. Aga loomulikult on mul hea meel sellisel tasemel klubiga liituda,» sõnas võrkpallur, kelle vastu oli suve jooksul huvi mitmelt poolt, ent konkreetseks asjad ei läinud.

«Pigem olin valmis ka Eestis TalTechis mängima, kui Prantsusmaale poleks saanud. Eeldasin, et mingi pakkumine tuleb, aga et just Le Cannet´, seda pigem mitte. Ei tahtnud suuri ootusi endale panna. Koht on tuttav ja peatreener samuti, ses osas on kindel tunne,» rääkis Kullerkann.

Kullerkann on varasemalt Prantsusmaal mänginud Nancy Vandoeuvre´i, Levallois´ ja Pariisi Saint-Cloudi klubides. Lisaks on ta pallinud Saksamaal ja Filipiinidel ning USA ülikooliliigas.

Le Cannet teeb kaasa ka CEV Cupil, kohtudes 1/16-finaalis Venemaa klubi Saraatovi Protoniga. Klubi on eurosarjas osalenud aastaid, tehes kaasa nii Meistrite liigas kui madalamal tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles