Thunder ja Rockets otsustavad edasipääseja seitsmendas mängus

Postimees Sport
Copy
Chris Paul (keskel) rünnakul, teda on takistamas Houston imängumees P.J. Tucker
Chris Paul (keskel) rünnakul, teda on takistamas Houston imängumees P.J. Tucker Foto: Kim Klement/USA TODAY Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA suutis Oklahoma City Thunder rongi alt välja tulla ja viia läänekonverentsi esimese ringi vastasseisu Houston Rocketsiga otsustavasse seitsmendasse mängu.

Thunderi poolel tegi läinud ööl suurepärase esituse Chris Paul, kes vaata et ainuisikuliselt vedas oma meeskonna võidule. Paul viskas 104:100 võidumängus kokku 28 punkti, neist 15 neljandal veerandajal. Rockets juhtis enamuse teisest poolajast ning nende staarmängija James Harden viskas 32 punkti, kuid sellest seekord võiduks ei piisanud. Viimastel rünnakutel võttis palli endale Russell Westbrook ning tema visked ei tabanud.

Rockets ja Thunder otsustavad järgmisesse ringi pääseja seitsmendas mängus, mis peetakse kolmapäeval. Järgmise ringi vastaseks tuleb Los Angeles Lakers.

Idakonverentsi poolfinaalis võitis Miami Heat 115:104 Milwaukee Bucksi. Ringi esimeses kohtumiises oli Heati ridades parim Jimmy Butler, kes tegi karjääri parima mängu ja viskas 40 punkti. Bucksi poolel teeniis 28 silma Khris Middleton. Kaksikduubli teinud Giannis Antetokounmpo viskas 18 punkti ja kogus 10 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles