Blogi Kaia Kanepi ei andnud tšehhitarile mingit võimalust ja sammus US Openil teise ringi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: Raul Mee

Viimaks pikalt mängupausilt naasnud Kaia Kanepi asus USA lahtistel meistrivõistlustel avaringis mõõtu võtma tšehhitari Katerina Siniakovaga. Eestlanna ülekaal oli mäekõrgune ja see kajastus ka tulemuses. 6:1, 6:2 matšivõiduga edenes Kanepi veidi enam kui tunniga US Openil teise ringi.

Hetkel maailma edetabelis täpselt sajandal positsioonil paiknev Kaia Kanepi läheb aasta teisele suure slämmi turniirile vastu väikeses teadmatuses. Ta pole enam kui kuu aega mänginud ühtegi kohtumist ning tema viimane ametlik võistlus toimus 20. jaanuaril, kui ta Austraalia lahtiste esimeses ringis konkurentsist langes.

Tänase vastase Siniakovaga on eestlanna kohtunud korra 2018. aasta liivaturniiril Roomas. Toona jäi kolmes setis tulemusega 6:3, 3:6, 6:3 Kanepi.

Siniakova pole pärast koroonapausi WTA-karussellis suutnud võite noppida. Nii kodusel Praha turniiril kui ka läinud nädalal lõppenud Cincinnati Openil tuli vastu võtta kaotus avaringis.

US Openil on paremad tulemused näidata 35-aastasel Kanepil. Ta jõudis nii 2010. kui ka 2017. aastal veerandfinaali, seevastu tšehhitari laeks on jäänud tunamullune kolmas ring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles