Rally Estoniale võib tulla tuhandeid sõnakuulmatuid, kes seisavad silmitsi karmi karistusega (5)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Rally Estonia korraldajad paluvad piletita jäänud fännidel ajaloolist etappi teleri vahendusel vaadata.
Rally Estonia korraldajad paluvad piletita jäänud fännidel ajaloolist etappi teleri vahendusel vaadata. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Kuigi Rally Estonia korraldajad on kõikvõimalike kanalite vahendusel piletita fännidele südamele pannud, et nad ei tuleks nädalavahetusel ralliradade äärde, prognoosib politsei- ja piirivalveamet (PPA), et üleskutset võib eirata isegi kuni 6000 fänni. Halvimal juhul võib sõnakuulmatut ees oodata 9600-eurone rahatrahv või 48 tundi vabadusekaotust.

Pealtvaatajatele ohutu ralli kindlustamiseks ning koroonaviiruse leviku ennetamiseks ja tõkestamiseks kehtestas terviseamet 3.–6. septembrini kiiruskatsete piirkonnas liikumiskeelu, millest kinnipidamist kontrollib PPA.

Rallipasside ja lubade omanikud pääsevad piirangualasse vaid neile programmiga ette nähtud parkimis- ja pealtvaatamisaladesse kaks ja pool tundi enne vastava kiiruskatse starti. Erand on tehtud kohalikele inimestele ja nende nimeliselt eelregistreeritud külalistele. Mõistagi ka ralli korraldajatele ning riiklike ja kohalike omavalitsuste operatiiv- ja teenindussõidukitele.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles