Ronaldo ründepartner võib Sorga ründehierarhias tahapoole puksida

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Viimases kohtumises New York Red Bullsiga tõusis Erik Sorga küll D.C. Unitedi kangelaseks, kuid see ei tähenda, et tema koht klubi ründehierarhias oleks kivisse raiutud.
Viimases kohtumises New York Red Bullsiga tõusis Erik Sorga küll D.C. Unitedi kangelaseks, kuid see ei tähenda, et tema koht klubi ründehierarhias oleks kivisse raiutud. Foto: Bill Streicher/USA Today Sports/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise ründaja Erik Sorga avas ööl vastu neljapäeva oma väravatearve D.C. Unitedi eest, kui aitas leivaisal alistada 1:0 New York Red Bulls. 

Meie mees sekkus varumeestepingilt alles 90. minutil, kuid kohtumise 8. üleminutil tõestas Sorga kõikidele klubi poolehoidjatele, miks peatreener Ben Olsen just tema väljakule saatis.

Nurgalöögist eemale löödud pall maandus trahvikasti tagaosas luuranud Sorga jalale, kes nahkkera endale 20 meetri peal ette mängis ja vastaste värava suunas teele pani. Oma teekonnal võttis pall väikese rikošeti Taani noortekoondislase Mathias Jørgenseni peast, mistõttu ei suutnud Red Bulli väravavaht Ryan Meara eestlase üritust tõrjuda ning Sorga sai käed laiali tiimikaaslaste embusesse joosta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles